Licenčné podmienky

AK TIETO PODMIENKY NEPRIJÍMATE, NEMÁTE PRÁVO APLIKÁCIU STIAHNUŤ ALEBO POUŽÍVAŤ.


Vydavateľ aplikácie je subjekt, ktorý vám aplikáciu poskytuje bezplatne a jej používanie nie je vydavateľom nijako požadované. Jej použivanie je na základe dobrovoľného rozhodnutia a vlastnej zodpovednosti každého používateľa. Je to nástroj, ktorý pomáha užívateľom vytvoriťa dodržovať správnerutiny počas svojej liečby. Cez aplikáciu môže uživateľ  zdieľať svoje osobné údaje s vývojármi aplikácie ako aj klinikou na ktorej svoju liečbu postupuje. Všetky osobné údaje, vrátane údajov citilvej povahy ako typ liečby, rozsah dláh prípadne dobrovoľne zdielané informácie na vlastných sociálnych sieťach používateľa musia byť predmetom ochrany a vedomého rizika používateľa.

 

Ak tieto licenčné podmienky prijímate, máte práva uvedené nižšie.

PRÁVO NA INŠTALÁCIU A POUŽÍVANIE. Aplikáciu môžete nainštalovať a používať v mobilných zariadeniach. Prevádzkovateľ aplikácie si vyhradzuje právo pravidlá používania kedykoľvek zmeniť.

 

ROZSAH LICENCIE. Aplikácia sa nepredáva, ale poskytuje bezplatne. Táto zmluva vám poskytuje iba určité práva na používanie aplikácie. Ak prevádzkovateľ aplikácie deaktivuje možnosť používania aplikácie vo vašich zariadeniach, ukončí sa tiež účinnosť akýchkoľvek súvisiacich licenčných práv. Vydavateľ aplikácie si vyhradzuje všetky ostatné práva. Ak vám rozhodné právo neposkytuje ďalšie práva napriek tomuto obmedzeniu, môžete aplikáciu používať iba tak, ako je to výslovne povolené v tejto dohode. Pritom musíte dodržiavať všetky obmedzenia v aplikácii, ktoré vám ju umožňujú používať len určitým spôsobom. Nesmiete:

a. Obchádzať žiadne technické obmedzenia aplikácie.

b. Spätne analyzovať, dekompilovať ani rozkladať aplikáciu s výnimkou prípadov a len v rozsahu, v akom to výslovne povoľujú ustanovenia platných autorských zákonov na počítačové programy.

c. Kopírovať či inak plagiarizovať aplikáciu.

d. Zverejňovať alebo inak sprístupňovať aplikáciu a umožňovať tak jej kopírovanie inými osobami.

e. Prenajímať ani požičiavať túto aplikáciu.

f. Prevádzať túto aplikáciu ani túto dohodu na žiadnu tretiu stranu.

 

DOKUMENTÁCIA. Dokumentáciu aplikácie nesmiete kopírovať ani používať dokumentáciu na osobné referenčné účely.

TECHNOLOGICKÉ OBMEDZENIA. Aplikácia podlieha zákonom a predpisom o technologickej kontrole a vývoze platným v Spojených štátoch. Musíte dodržiavať všetky vnútroštátne a medzinárodné exportné zákony a predpisy, ktoré sa vzťahujú na technológie používané alebo podporované aplikáciou. Tieto zákony zahŕňajú obmedzenia týkajúce sa destinácií, koncových používateľov a koncového použitia. Informácie o značkových produktoch spoločnosti Microsoft nájdete stránkach spoločnosti Microsoft týkajúcich sa exportu (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=242130).

SLUŽBY TECHNICKEJ PODPORY. Ak chcete zistiť, aké služby technickej podpory sú k dispozícii, obráťte sa na vydavateľa aplikácie. 

CELÁ ZMLUVA. Táto dohoda, všetky príslušné zásady o ochrane osobných údajov, akékoľvek dodatočné podmienky, ktoré aplikáciu sprevádzajú a podmienky pre doplnky a aktualizácie tvoria celú licenčnú zmluvu medzi vami a vydavateľom aplikácie.

PRÁVNY ÚČINOK. Táto zmluva opisuje určité zákonné práva. Na základe právneho poriadku vášho štátu alebo krajiny môžete mať aj iné práva. Táto zmluva nemení žiadne vaše práva, ktoré máte na základe zákonov vášho štátu alebo krajiny, ak to zákony vášho štátu alebo krajiny nepovoľujú.

ODOPRETIE ZÁRUK. Aplikácia sa poskytuje na základe licencie „tak, ako je”, „so všetkými chybami” a „ako je dostupná”. Vydavateľ aplikácie vo svojom mene neposkytuje žiadne ďalšie zmluvné oprávnenia, záruky ani podmienky v súvislosti s aplikáciou. Máte všetky povinné záruky vyžadované zákonom, avšak žiadne ďalšie záruky neposkytujeme. Zúčastnené strany vylučujú akékoľvek implicitné povinné záruky vrátane záruky obchodovateľnosti, vhodnosti pre konkrétny účel, bezpečnosti, pohodlia a neporušenia.

OBMEDZENIE ODŠKODNENIA A NÁHRADY ŠKODY.

a. Vydavateľ aplikácie nezodpovedá za žiadny používateľský obsah ani materiály tretích strán vrátane odkazov na stránky tretích strán a aktivity vykonávané používateľmi. Takýto obsah a aktivity nemožno pripisovať vydavateľovi aplikácie a nepredstavujú názor vydavateľa aplikácie.

b. Vydavateľ aplikácie nesie zodpovednosť len v prípade, ak boli porušené tieto licenčné podmienky.

c. Vydavateľ aplikácie, jeho zastupujúci agenti alebo zákonní zástupcovia nezodpovedajú za nepredvídateľné škody a/alebo finančné straty v súvislosti s akoukoľvek nepriamou škodou vrátane ušlých ziskov, ak vydavateľ aplikácie, jeho zastupujúci agenti alebo zákonní zástupcovia nekonali s hrubou nedbalosťou alebo úmyselným pochybením.

d. Obmedzenie zodpovednosti neobmedzuje zodpovednosť vydavateľa aplikácie, vrátane, napríklad, zákonnej zodpovednosti za produkt a zákonnej zodpovednosti za porušenie záruky. To platí aj pre zodpovednosť vydavateľa aplikácie, jeho zastupujúcich agentov alebo jej právnych zástupcov v prípade podvodu alebo ich nedbalosti, ktoré by mali za následok zranenie alebo smrť.

e. Z týchto licenčných podmienok pre aplikáciu alebo následkom použitia aplikácie alebo služby dostupnej prostredníctvom aplikácie nevyplývajú žiadne ďalšie zmluvné a zákonné nároky okrem tých, ktoré sú uvedené v odsekoch (a) až (e) tejto časti.